ACTUALITATI  SI  PERSPECTIVE  IN EPIDEMIOLOGIA BOLILOR  ACUTE SI CRONICE

epidemiologie2013

Editia I-a a Conferintei Actualitati si perspective in epidemiologia bolilor acute si cronice” , desfasurata in perioada 12 – 13 septembrie 2013, la Cluj-Napoca, in Aula „Iuliu Hatieganu” a UMF Cluj-Napoca, str. Marinescu nr.23 a reunit un numar de aproximativ 120 participanti, medici( rezidenti, doctoranzi, medici specialisti si primari, cadre didactice universitare) farmacisti, asistenti medicali, masteranzi, doctoranzi si studenti (nutritie, MG) din Romania si Europa.

Conferinţt a fost  organizata de Réseau d’Epidémiologie Clinique International R.E.C.I.F., membra a I.N.C.L.E.N. (Université Lyon 1, Franta), Unitatea de Epidemiologie Clinica (afiliata si acreditata R.E.C.I.F.) a Universitatii de Medicină si Farmacie “Iuliu Hatieganu” si Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj-Napoca. Conferinta, organizata pentru prima data in Romania, a gazduit si Adunarea Generala anuala a R.E.C.I.F.

Conferinta Actualitati si perspective in epidemiologia bolilor acute si cronice” a fost creditata cu 7 credite EMC si 6 credite EFC.

55% dintre participanți au considerat foarte utila participarea lor la  acest eveniment, 30% -utila, iar 85% au declarat ca informatiile obtinute/acumulate vor avea influenta in practica domniilor lor.(1)

Din punct de vedere organizatoric (organizare generala, materialele evenimentului, locatia si facilitatile oferite) participanții au cotat evenimentul ca excelent (65%) si foarte bine (20%). Desi 50% dintre participanti se aflau pentru prima data la un astfel de eveniment, toti participantii si-au manifestat interesul de a participa la editia a II-a a Conferintei Actualitati si perspective in epidemiologia bolilor acute si cronice”, ori alte viitoare evenimente similare(1).

(1)    Pe baza chestionarelor de evaluare de la eveniment, nenominalizate, raspunsurile fiind astfel protejate de anonimat si confidentialitate

Pentru detalii va rugam accesati site-ul Conferintei : www.epidemiologie2013.performed-events.ro

Comments are closed.