CONFERINTA NATIONALA DE MEDICINA APLICATA LA  EDUCATIA FIZICA SI SPORT „Iuliu Hatieganu” , editia  I

 

medicina-sport

Conferinta Natională de Medicina Aplicata la Educatie Fizica si Sport „Iuliu Hatieganu”, desfasurata in perioada 30-31 mai 2013, la Cluj-Napoca, in Aula „Iuliu Hațieganu” a UMF Cluj-Napoca, str. Marinescu nr.23 a reunit un numar de aproximativ 180 participanti, medici    (rezidenti, medici specialisti si primari, cadre didactice universitare), farmacisti, profesori EFS, kinetoterapeuti, preparatori fizici, sportivi de performanta, masteranzi, doctoranzi si studenti (nutritie, MG, IEFS, kinetoterapie)

Conferinta Nationala de Medicina Aplicata la Educatie Fizica si Sport „Iuliu Hatieganu” a fost creditata cu 12 credite EMC si 15 credite EFC,  participarea profesorilor fiind recunoscuta si de catre Inspectoratul Scolar Cluj ca activitate de perfectionare profesionala.

84% dintre participanti au considerat foarte utila participarea lor la  acest eveniment, 16% -utila , iar 95% au declarat că informatiile obtinute/acumulate vor avea influenta in practica domniilor lor(1).

Din punct de vedere organizatoric (organizare generala, materialele evenimentului, locatia si facilitatile oferite) participantii au cotat evenimentul ca excelent (89%) si foarte bine (11%). Desi 17% dintre participanti se aflau pentru prima data la un astfel de eveniment, toti participantii si-au manifestat interesul de a participa la editia a II-a a Conferintei Nationale de Medicina Aplicata la Educatie Fizica si Sport „Iuliu Hatieganu”, ori alte viitoare evenimente similare(1).

(1) Pe baza chestionarelor de evaluare de la eveniment, nenominalizate, raspunsurile fiind astfel protejate de anonimat si confidentialitate

Editia a II a Conferintei Nationale de Medicina Aplicata la Educatie Fizica si Sport „Iuliu Hatieganu”, se va desfasura in perioada 8-10 mai 2014 , la Cluj-Napoca.

Pentru detalii va rugam accesati site-ul Conferintei : www.medicinasport.performed-events.ro

Comments are closed.