NUTRITIA-MEDICINA VIITORULUI 

 

nutritie2013 Conferinta este organizata de UMF Cluj-Napoca si Asociatia „Nutritie si sanatate” a studentilor de la programul de studiu Nutritie si Dietetica, in colaborare cu  Asociatia Dieteticienilor din Romania, membru afiliat EFAD,  Academia Oamenilor de Stiinta din Romania si  Academia de Stiințe Medicale.

Aflata la cea de-a treia editie, Conferinata „Nutritia-Medicina viitorului” 2013 si-a propus abordarea unei teme de major interes pentru toti specialiștii din domeniu sanatatii, si nu numai, „Nutritia si etapele vietii”. Programul stiintific al conferintei s-a concentrat asupra aspectelor practice ale provocarilor profesiei de nutritionist si dietetician, cu accentuari asupra nutritiei ca nevoie speciala, dar si discutii si dezbateri legate de stil de viata.

Editia a III-a a Conferintei „NUTRIȚIA-MEDICINA VIITORULUI. Nutritia si etapele vietii”, desfasurata in perioada 24-25 octombrie 2013, la Cluj-Napoca, in Aula „Iuliu Hatieganu” a UMF Cluj-Napoca, str. Marinescu nr.23 a reunit un numar de aproximativ 350 participanti, medici, farmacisti, dieteticieni, nutritionisti, studenti, masteranzi, doctoranzi, public larg si elevi ai Liceului Cosbuc.

Conferinta a fost creditata cu 9 credite EMC si 15 credite EFC.

75% dintre participanti au considerat foarte utila participarea lor la  acest eveniment, 20% -utila , iar 85% au declarat ca informatiile obtinute/acumulate vor avea influenta in practica domniilor lor.

Din punct de vedere organizatoric (organizare generala, materialele evenimentului, locatia si facilitatile oferite) participantii au cotat evenimentul ca excelent (75%) si foarte bine (25%). Desi 40% dintre participanti se aflau pentru prima data la un astfel de eveniment, toti participantii si-au manifestat interesul de a participa la editia a IV-a a Conferintei „NUTRIȚIA-MEDICINA VIITORULUI”, ori alte viitoare evenimente similare(1)

(1) Pe baza chestionarelor de evaluare de la eveniment, nenominalizate, raspunsurile fiind astfel protejate de anonimat si confidentialitate

Pentru detalii va rugam accesati site-ul Conferintei: medicinaviitorului.performed-events.ro

 

 

 

Comments are closed.